maandag, januari 03, 2011

Voorspelling


Voorspelling 2011

Mijn goede voornemens voor dit jaar heb ik omgezet naar tuinbouwvoorspellingen. Op de laatste dag van het jaar heb ik ze op Twitter gezet. En inmiddels stromen de reacties binnen. Onvoorstelbaar hoeveel serieuze opmerkingen daar tussen zitten. Dat gaat een leuk jaar worden.

In januari wint @rjpbaan de Tuinbouwondernemersprijs en introduceert hij de onweerstaanbare Viagra-cress.

In februari valt het bestuur van de @NVAF voor de charmes van mevr. van Ardenne en doopt zich daarna om tot ‘vrienden van het PT’.

In maart veroorzaakt een positieve uitzending van Radar voor een run op NL groenten in de supermarkten.

Het voorjaarszonnetje zorgt in april voor ongekende violenverkoop bij de tuincentra. @kwekpetervdplas moet zelfs ‘nee’ verkopen.

In mei bundelen de gezamenlijke telersverenigingen hun krachten en herintroduceren het ‘Holland’-merk. GMO-gelden laten zij voor gezien.

In juni kronen de aardbeientelers onder leiding van @vriendAardbeien @JanRobben  tot de eerste zomerkoning van Nederland.

In juli organiseert @komkommerman de eerste George Cloony look-a-like verkiezing voor komkommertelers op het strand in Scheveningen.

In augustus doopt Fred van Heyningen Tijdens het varend corso de Rabobankboot officieel tot de ‘Tuinders Titanic’.

In september wordt het eerste nationale Tomatenfeest gehouden, onder bezielende leiding van @Joslooije, alias Mr. Tomato.

In oktober verrichten @dickveerman en @piggypower gezamenlijk de openingshandeling van de eerste boeren supermarkt, d.m.v. doorknippen roze lint.

In november wordt de HortFair onder leiding van de immer inspirerende @FPDechering een daverend succes.

In december heeft het overgrote deel van de tuinders besloten voortaan twitterend door het leven te gaan. 

Geen opmerkingen: