vrijdag, december 12, 2014

Trotse Tuinders MagazineMaak je #tuinderselfie voor het
Trotse Tuinders Magazine

Vrijdag 12 december 2015

Het Trotse Tuinders Magazine komt er aan. Na vijf maanden campagne voeren heeft de organisatie via sponsoring en crowdfunding de financiering van dit project rond gekregen. Consumenten kunnen tijdens Kom in de Kas en de Libelle Zomerweken kennis maken met dit magazine vol tuindersverhalen.

Via de social media heeft de organisatie een oproep gedaan om tuinders te nomineren. Het team heeft inmiddels uit de inzendingen zes Trotse Tuinders gekozen die het verhaal over zichzelf, hun bedrijf en hun product mogen vertellen. Zij zijn de ‘groene’ draad van het magazine, dat boordevol informatie staat over gezond en lekker eten en ideeën voor groene styling.
Natuurlijk zijn er veel meer Trotse Tuinders. Daarom daagt de organisatie hen uit om een originele selfie te maken in de kas. Deel je foto via de Facebookpagina van Trotse Tuinders of via Twitter met de hashtag #tuinderselfie. Mailen kan ook via info@trotsetuinders.nl. De allerleukste en meest opvallende selfies komen alsnog in het magazine.
Het magazine heeft een oplage van 25.000 stuks. Het grootste deel daarvan zal begin april beschikbaar zijn in alle Kom in de Kas regio’s. Maar daarmee stopt het niet. Het team zal eind mei aanwezig zijn in het Verspaviljoen tijdens de Libelle Zomerweek. Het magazine is op verzoek ook beschikbaar voor tuinbouwbedrijven die rondleidingen verzorgen of op voor evenementen.
Het magazine is bestemd voor consumenten die interesse hebben in lekkere gezonde voeding en die van bloemen en planten houden. De organisatie van de Trotse Tuinders bestaat uit Pauline van den Enden, Marit Klapwijk, Sanne van Steijn en Pieternel van Velden.
Op de hoogte blijven van dit project? Kijk op www.trotsetuinders.nl of volg ons op Twitter (@trotsetuinders) en Facebook.


Geen opmerkingen: